Egyedi termékek

Cégünk profilja elsősorban a zászló és textil molinó készítés egyedi igények szerint, kis és nagy mennyiségben.

A digitális nyomtatásnak köszönhetően a gyártás egyszerű és gyors folyamat. Tekintse át nyomdai szolgáltatásainkat, majd igényeivel keressen fel minket! Ügyfélszolgálatunk készséggel válaszol kérdéseire!

Textil molinó

Molinó, banner ponyvából vagy textilből?

A hagyományos ponyva anyag mellett sokan használnak textil banner reklámot is. A textil molinó néhány jellemzőt tekintve jobb mint a ponyva de célszerű figyelembe venni a hátrányokat is!

Digitális hímzés

gépi hímzés a lehető legszebb és legelegánsabb módja, hogy különböző mintákat, grafikákat és logókat vigyünk fel a textíliára. A hímzés tartós és esztétikus díszítési forma, nem kopik, nem töredezik. Legyen szó munkaruháról, törölközőről, vagy egyszerű póló hímzéséről, bizalommal forduljon hozzánk. Míg a hímzett törölközők nagyszerűek mint céges ajándék vagy egyedi felirattal szeretteink számára, addig a munkaruha hímzésével cégének egyedi arculatot, megjelenést teremthet.

Zászlókészítés

Céges zászlók egyedi méretben, erős poliészter anyagra nyomtatva, igény szerinti konfekcionálással. Áraink nagyobb mennyiség rendelése esetén gazdaságosabbak.

Roll-up és L-banner

Könnyen összecsukható, ideális reklámeszköz kiállításokra. A roll-up és az L-banner könnyű szállíthatóságuk miatt kedvelt reklámeszközök. Használat után egyszerűen összecsukható.

Póló nyomtatás

Póló nyomtatás egyedi stílusodhoz! Online pólótervezőnk segítségével végre megvalósíthatod Önmagad, és olyan ruhát tervezhetsz, ami senki másnak nincs!

Start typing and press Enter to search

Kosár